G.O.C.   Grup Orquidològic de Catalunya
logo_ICHN

Fes-te'n soci
casa

Grup de treball de la ICHN:

Grup Orquidològic de Catalunya

Carrer de Maria Aurèlia Capmany, 14-16; 08001 Barcelona
Tel.: 933 248 582   Fax: 932 701 180

L'inscripció al nostre grup de treball passa sempre administrativament primer per la ICHN - Institució Catalana d'Història Natural de Barcelona.

En el cas que ja siguis soci-a de la ICHN, només es necessari demanar a la secretària l'inscripció al nostre grup de treball, en cas contrari hauràs de fer el tràmit següent:

En primer lloc fer-se soci de la ICHN i demanar ser adscrit al grup de treball GOC - Grup Orquidològic de Catalunya.


ICHN - Institució Catalana d'Història Natural
http://blogs.iec.cat/ichn/

Socis i categories
https://blogs.iec.cat/ichn/fes-ten-soci/

Una vegada fet aquest tràmit la secretària de la ICHN ens comunica quan el consell directiu de la ICHN dóna el vist i plau de la teva admissió a la ICHN com a soci.

Després d'aquest tràmit us donem d'alta al nostre fòrum intern on podreu escriure i comentar els diversos temes sobre orquídies, enviar imatges d'orquídies o pol·linitzadors al fòrum on els socis d'aquest grup podran veure les teves descobertes de camp i també podràs participar activament en les sortides conjuntes que fem, i els nostres projectes de recerca d'orquídies.


GOC   /  Activitats  /   Articles d'investigació   /   Orquídies i botànics  /   Sortides   /   Publicacions   /    Publicacions antigues   /   Publicacions GOC-AOC   /   Col·labora/ZamiaDroid  / 
Materials difusió
  /  Morfologia  /  Orquídies de Catalunya  /  Orquídies d,altres comunitats  /  Orquídies de Portugal  /  Calendari de floració  /  Pol·linitzadors /  
Articles sobre pol·linitzadors
   /   Híbrids   /   Anomalies   /   Notícies   /   Vídeos i audiovisuals   /   Enllaços d'interès    /  @Contacte