G.O.C.   Grup Orquidològic de Catalunya
logo_ICHN

EL MEMBRES DE LA  JUNTA  ACTUAL SÓN:
casa

President :
Jordi Prat
Coordinador Ornithocites:
Pere Espinet
Vocals de publicacions:
Xavi Sanjuan
Vocals d'exposicions:
Jordi Prat
Vocal relacions internacionals:
Joan Roca
Vocals de sortides de camp:
Jordi Vila i Pere Espinet
Representat del grup de treball:
Lluís SalvadorLlista de validadors a: http://www.ornitho.cat
Coordinador Ornithocites: Pere Espinet
Guillem Bagaria
Jordi Brú
Joan Cuscó
Pere Espinet
Martí Franch
Ferran González
Francesc López
Jordi Prat
Lluís Salvador
Xavier Sanjuan
Sergi Torné
Jordi Vila
Albert Vilardell
David Vilasis


     

Grup de Treball de la ICHN: Grup Orquidològic de Catalunya - GOC

 

UNA MICA D'HISTÒRIA

El grup de treball “GOC” neix del caliu de l'AOC – Associació Orquidològica de Catalunya-, fundada el 2009 i que s'ha mantingut al llarg de set anys. Molt abans que això erem un grup d'amics que al poble de Calders fèiem sortides de camp i ens vam iniciar en el coneixement d'aquesta família tant extensa que és la de les orquídies.


Tenim orígens i graus de formació diversos, però ens uneix la passió per les orquídies i la natura en general. Hem fet un tasca de divulgació important amb xerrades i exposicions fotogràfiques. Alguns hem col·laborat en publicacions i tenim una de les millors pàgines web d'Europa d'orquídies silvestres, que hem construït amb el nostre esforç i amb l'ajuda de moltíssims amics que ens han fet costat durant tots aquests anys.


Com a grup de treball de la ICHN volem continuar treballant pel coneixement i la divulgació de les nostres orquídies. Per això continuarem fent sortides de camp amb les que pretenem eixamplar i donar a conèixer la riquesa orquidològica de Catalunya; farem xerrades, exposicions i publicacions; i durem a terme o promourem accions per protegir els llocs on creixen les orquídies, col·laborant tant com poguem amb les autoritats i els propietaris de finques. El nostre web és una eina indispensable per assolir els nostres objectius, i per tant sempre la voldrem millorar.


Esperem que en aquesta nova etapa, de la mà de la ICHN, aconseguim donar moltes més passes en aquest camí !EL DIA QUÈ ES VA FUNDAR L'AOC AL 2009 FINS A 29 MARÇ 2016

Fruit de les inquietuds, empenta i coneixement envers les orquídies i com a resultat de diverses trobades al camp , converses i contactes , el 14 de febrer de 2009 una bona colla d´orquidòlegs i orquidòfils de Catalunya ens vàrem trobar al Centre Cívic de Calders , al Bages .
Es va presentar el projecte de fundació de l´Associació Orquidològica de Catalunya (A.O.C.) per part de l´actual president Luís Salvador, comptant amb la presència i recolzament del president de "Asociación Ibérica de Orquidología A.I.O. ", en Manuel Lorenzo .
Després d´un curt debat i aclariments d´alguns dubtes i qüestions es va decidir per unanimitat portar endavant el projecte de l´Associació amb una Junta Directiva inicial formada per les següents persones :

President : Luís Salvador
Vice-President i Informàtica : Enric Quilez
Secretaria : Anna Ribera
Tresorer : Amadeo Molina
Delegat Ciéntific : Ferrán J. Lloret
Delegat Ciéntific : Enric Arnold
Delegat de Publicacions , Biblioteca : Josep Fábregas
Delegada Relacions Internacionals : Úrsula Höpping
Delegat de Fotografia : Joan Canals
Delegat de Sortides de Camp : Jordi Vila
Delegat de Cartografia : Francesc Jonch
Delegat de Cartografia : Francesc López

membres AOC

     
GOC   /  Activitats  /   Articles d'investigació   /   Orquídies i botànics  /   Sortides   /   Publicacions   /    Publicacions antigues   /   Publicacions GOC-AOC   /   Col·labora/ZamiaDroid  / 
Materials difusió
  /  Morfologia  /  Orquídies de Catalunya  /  Orquídies d,altres comunitats  /  Orquídies de Portugal  /  Calendari de floració  /  Pol·linitzadors /  
Articles sobre pol·linitzadors
   /   Híbrids   /   Anomalies   /   Notícies   /   Vídeos i audiovisuals   /   Enllaços d'interès    /  @Contacte